Geschiedenis

Total Interservice is gestart in 1980 als producent en montage bedrijf van systeemwanden. Na de start in Vlaardingen via Schiedam en Zoetmeer nu gevestigd in Krimpen aan den IJssel. In de jaren na de oprichting is Total Interservice zich gaan specialiseren in kantoorinterieurbouw, met alle daarbij behorende disciplines
welke van toepassing zijn bij het (opnieuw) inrichten en gebruik van een kantoorgebouw, van planvorming via realisatie tot nazorg en onderhoud.

Maatwerk in kantoorinterieurbouw
Total Interservice heeft de filosofie dat maatwerk zich altijd terugverdient. Een onderneming functioneert beter in een goede werkomgeving. Een werkomgeving gevormd door producten en oplossingen welke aansluiten bij het functioneren van uw organisatie.

Projectrealisatie
Total Interservice staat garant voor een goed product, vakkundige uitvoering en een goed georganiseerd project. Het organiseren van een project is belangrijk. Zonder onduidelijkheden over materialen en kosten. Met een heldere planning die is afgestemd op de wensen van uw onderneming en zorgt voor zo min mogelijke verstoring van uw dagelijkse werkzaamheden.